• Külföld
Faktor

Nagy bejelentést tettek: négy év után megtalálhatták az eltűnt maláj gépet

A Google Earth segítségével találtak rá a roncsokra. Talán megoldódhat a négy éves rejtély.

Elképesztő kijelentéssel rukkolt elő a tapasztalt roncsszakértő, Peter McMahon. A kutató azt állítja, hogy megtalálta a 4 éve rejtélyes körülmények között eltűnt maláj utasszállító roncsait, méghozzá a Google Earth segítségével.

A The Sun szerint a 239 utassal a fedélzetén eltűnt gép - aminek az Indiai-óceánban veszett nyoma - roncsai Mauritius partjaitól nem messze, egy Round Island nevű szigetecske közelében hevernek a víz alatt, egy olyan területen, ahol eddig senki sem kereste. De vajon miért?

McMahon mindenesetre azt állítja, hogy a talált adatokat beküldte az ausztráliai megfigyelő központba, ahol nem zárták ki, hogy valóban az MH370-es utasszállító roncsait sikerült megtalálni.

Ám ez még nem minden, a férfi ugyanis a gép megmaradt darabjain lövésnyomokat fedezett fel, ami egy új nyomozást sürget és más megvilágításba helyezheti a történteket.

A felfedezés annak ellenére találgatásokra ad okot, hogy McMahan amatőrnek számít, hiába töltött 25 évet roncsok felkutatásával. De vajon akkor eddig miért nem találták meg egy utas holttestét sem?

Kommentek:

Top 0