• Belföld
Faktor

Nagy a kereslet, ezzel a munkával havi félmilliót is kereshet

Még a tavaly végzettekénél is jobb fizetési feltételekkel helyezkedtek el a legutóbbi végzős diákok.

Nem csillapodik a kereslet a megfelelően képzett junior programozók iránt a Codecool szerint. Az elemzésből az látszik, hogy még a tavaly végzettekénél is jobb fizetési feltételekkel helyezkedtek el a legutóbbi végzős diákok.

2015 óta működik, és 2016 végén bocsátotta a munkaerőpiacra első tanulóit a Codecool programozóiskola. Az eddig végzett kétszáz tanuló fizetési adatai szerint a 2017-ben végzettek átlagosan 370 és 430 ezer forintos bruttó havi fizetéssel kezdhették meg új pályájukat, ugyanakkor a 2018-as fizetések már javarészt a 400-450 ezer forintos sávban mozognak.

Mindkét évben akadt ugyanakkor 500 ezres álomfizetés is. A lista alján 380 ezres bruttó kezdőfizetéssel kellett „kibékülnie” egy hallgatónak.

EZT IS AJÁNLJUK:
    A munkaadók fél évig tesztelhetik irodai környezetben a tanulóinkat a képzésünk második szakaszában, így megbizonyosodhatnak arról, hogy tényleg mennyit is ér nekik egy új munkatárs. Ennek tudatában ajánlják ezeket a béreket

    – emelte ki 24.hu szerint a szakember. A programozóiskola a tervek szerint mostantól negyedévente közzéteszi a bérszínvonal alakulását jelző Junior Fejlesztői Fizetési Indexét.

    Kommentek:

    Top 16