• Krimi
Faktor

Nadrágjába dugta a kígyót egy férfi

A nadrágjába gyömöszölve lopott el egy 61 centiméteres pitont egy portlandi állatkereskedésből egy tolvaj. Mindent felvett a biztonsági kamera.

Most lopja el a kígyót a férfi.
Fotó: a biztonsági kamera felvétele, amit feltettek a youtubera

Most lopja el a kígyót a férfi. Fotó: a biztonsági kamera felvétele, amit feltettek a youtubera

Christin Bjugan, az A to Z Pets nevű állatkereskedés egyik tulajdonosa szerint a biztonsági kamera felvétele alapján azonosították a férfit, és reméli, hogy hamarosan visszakapják a kígyót.   

Tudjuk, hogy ki tette. Tudjuk, hogy hol lakik, merre dolgozik, mindent tudunk róla és a barátnőjéről. Csak arra várunk, hogy visszakapjuk a kígyónkat.

- mondta Bjugan.

A tolvaj egy kék hajú nővel látható a felvételen, aki szintén részt vett a lopásban. A férfi odaadott a nőnek néhány kulcsot, mielőtt kivette a kígyót egy terráriumból és kisétált a boltból.

Bjugan szerint "meglehetősen bátor" dolog volt a férfitól, hogy beletette a pitont a nadrágjába, arról nem is beszélve, hogy épp etetésnap közeledett. A tulajdonos szerint ugyanakkor az állat szereti a meleg, sötét helyeket.

A királypitont 200 dollárért (59 ezer forint) árulja a bolt, ami Bjugan szerint igen jó ár, tekintve, hogy általában nagyjából kétszer ennyiért kínálják ezeket a hüllőket - írta az MTI.

Top 0