• Krimi
Gyöngyösi Lilla

Megoldódhat az évtizedes rejtély? Feldarabolhatták és elégethették az eltűnt turista holttestét

Előkerült egy titokzatos levél, ami pontot tehet az 16 éve eltűnt brit turista esetének a végére. A férfit már halottnak nyilvánították, de a testét sosem találták meg.

A rendőrök vizsgálják azt a névtelen levelet, amelyet Londonból küldtek egy ausztrál újságnak. A levélben azt állítják, hogy a meggyilkolt brit turista, Peter Falconio testét feldarabolták és szétszórták az erdőben.

EZT IS AJÁNLJUK:
  A férfi 2001-ben tűnt el, amikor barátnőjével, Joanne Lees-zel kirándult Ausztráliában. A holtteste sosem került elő, pedig rengeteget keresték.

  2003-ban egy ausztrál szerelőt, Bradley John Murdochot tartóztatták le a 28 éves férfi meggyilkolása miatt. 2005-ben életfogytiglani börtönre ítélték a turista lelövéséért és a barátnő bántalmazásáért. A páros Ausztráliában utazgatott, amikor a férfi leintette a lakóautójukat és egy félreeső autópálya-szakaszon fejbe lőtte a férfit.

  A rendőrök rengeteg hasonló levelet kaptak az elmúlt években. A mostani azt állítja, hogy Peter testét feldarabolták és táskákba rakták, majd savban feloldották és elégették Nyugat-Ausztráliában. Még vizsgálják, hogy érdemes-e utánajárni a levélben szereplő információknak – írja a Mirror.

  Februárban a most 43 éves Joanne 15 év után visszatért Ausztráliába, hogy újra megpróbálja megtalálni a barátja holttestét. 

  Kommentek:

  Top 16