• Krimi
Faktor

Muszlim szerelme miatt ölte meg a tinilányt az apa

Börtönben ülő muszlim szerelméért halt meg egy keresztény tinilány Izraelben.

A 17 éves Henriette Karrt családja otthonában ölték meg: a fiatal lány nyakát vadállati módon szaggatta szét egy késsel az apja, Sami - írja a New York Post.

Henriette bűne az volt, hogy beleszeretett egy muszlim férfiba, aki ugyan most börtönben ül, de szabadulása után feleségül vette volna a lányt. Henriette át is akart térni érte az iszlámra, de családja mindenképp meg akarta akadályozni "ezt a szégyent".

Nem fogod elhinni, mit tettek: embereket küldenek rám, hogy megöljenek. Nem tudod, mi a félelem... Nem hiszem, hogy lesz elég erőm elfutni előlük!

- írta barátnőjének a rettegő lány, akit apja meg is vert és életveszélyesen megfenyegette őt és rajta keresztül a szerelmét is.

Henriette az utolsó két hétben rejtekhelyén élt, de ezt elárulta egyik rokonának is, így végül a család rátalált. Hazaráncigálták, és adtak neki egy utolsó esélyt, hogy visszatérjen hozzájuk. A lány azonban a szerelmét választotta, ezért az apa kést ragadott, és megölte őt.

Sami Karra neve nem ismeretlen a ramlei rendőrök számára: fenyegetésért, betörésért és drogbirtoklásért már többször is megbüntették. A férfi állítja: most becsületbeli ügyről volt szó, és nem ő ölte meg Henriette-t.

Kommentek:

Top 0