• Krimi
Faktor

Nemi szervéről küldött fotókat a kislányoknak a magyar úszóedző - vizsgálat indult

Az MTK úszóedzője keveredett botrányba, mert kislányokat molesztálhatott.

Kiskorú lányokat zaklatott az MTK úszóedzője - írja a fullank.hu. A portál szerint T. R. meztelen képeket küldött magáról a gyerekeknek. A férfi három éve dolgozik az egyesületnél úszóedzőként.

Illusztráció.

Illusztráció.

A lap szerint a fényképek elküldése után ezen a héten az egyesületnél Szilágyi Zoltán szakosztály elnök le is mondott. Az Index megkeresésére Szegő Péter sajtószóvivő azt mondta, mivel az ügynek nincs köze a férfi az MTK-ban folytatott tevékenységéhez, ezért nem nyilatkoznak, de továbbították a kérdéseket.

Szombat reggel a molesztálásról a Fővárosi Főügyészséghez és a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz érkezett bejelentés ismeretlen elkövető ellen.

A Magyar Úszó Szövetség szombaton délután közleményben reagált a történtekre, azt írták:

A Magyar Úszó Szövetséghez bejelentés érkezett egy, a sportágban dolgozó edzővel kapcsolatban – az abban megfogalmazottak egy esetleges bűncselekménnyel hozhatók összefüggésbe. Bár az állítólagos eset évekkel ezelőtt történt – melyről a médiában megjelentekkel ellentétben a szövetség jelenlegi vezetésének semmiféle információja nem volt –, a MÚSZ elnöke azonnali vizsgálatot rendelt el.

Kommentek:

Top 0