• Sport
Faktor

Mourinho magát ajánlotta a Manchester United edzői posztjára

Az Independent szerint a Chelsea-től kirúgott José Mourinho levelet írt a Manchester United vezetőinek, amiben arról próbálja meggyőzni őket, hogy ő a legjobb megoldás a csapat edzői posztjára. A menedzsere szerint teljesen abszurd az angol lap információja.

José Mourinho (jobbra) (Fotó: Europress - Jordan Mansfield/Getty Images)

José Mourinho (jobbra) (Fotó: Europress - Jordan Mansfield/Getty Images)

Mourinho állítólag hat oldalon keresztül írt arról, hogy mik a tervei a csapattal, és azokat a kulcsdöntéseket is összefoglalja, amikre szerinte szükség lenne ahhoz, hogy újra topcsapattá váljon a United. A manchesteri csapatnak most Louis van Gaal a menedzsere, akit a szurkolók nem kedvelnek, és már régóta pletykálnak arról, hogy kirúghatják őt is. Mourinho és Van Gaal 1997 és 2000 között együtt dolgozott egymással a Barcelonánál, és nagyon tisztelik egymást a hírek szerint.

Mourinho menedzsere, Jorge Mendes a saját cégének a honlapjára tett ki egy közleményt, amiben leírja, hogy egy olyan edzőnek, mint Mourinho, nincs szüksége arra, hogy levélben ajánlja fel a segítségét egy csapatnak. Abszolút nevetségesnek és totálisan abszurdnak nevezete az Independent hírét.

A United nem volt hajlandó reagálni a hírre a Press Association Sport jelentése szerint.   

Top 0