• Sport

Mourinho fellökött egy fiatal rajongót - videó

Rémesen alakul ez a szezon eddig José Mourinho számára, aki szeptemberben gyakorlatilag elüldözte a csapat korábbi orvosnőjét (vizsgálatot is indítottak ellene az ügyben), majd kapott egy nagy pénzbüntetést. Aztán a héten élesen kritizált egy bírót a BL-ben, most pedig felkerült az internetre egy videó, amelyen az vehető ki, hogy telefonálás közben meglök egy iskolás fiút, aki mobillal készített róla videófelvételt.

Fotó: Europress - Clive Rose/Getty Images

Fotó: Europress - Clive Rose/Getty Images

Otto Nahmmacher nagy Chelsea szurkoló, a The Sunnak nyilatkozott az esetről:

Éppen bicikliztem a barátaimmal, amikor megláttuk Josét, de elsőre nem voltunk biztosak abban, hogy tényleg ő az. Nem akartam feltartani, ezért félreálltam, hogy elsétálhasson mellettem. Azt hittem, hogy kedves lesz, soha nem szurkoltam más csapatnak a Chelsea-n kívül, csak egy felvételt akartam róla. Elsétált mellettem, és meglökött. Mondott valamit, miközben majdnem elestem a biciklimmel, de azt sem értettem, hogy milyen nyelven beszél. Nagyon dühös voltam, a többiek akartak vele egy közös fotót, de én nem is szóltam hozzá. A Chelsea-t ugyanúgy szeretem most is, de Josét már nem tisztelem.

A felvételen mindössze annyi látszik, hogy amikor Mourinho a fiú mellé ér, akkor történik valami, felételezhetően tényleg meglökte őt hátulról. Nahmmacher édesapja szintén a The Sunnak azt mondta, nem akarta elhinni, amit lát a videón, elfogadhatatlannak nevezte Mourinho viselkedését.

Megszólalt az ügyben a Chelsea szóvivője is, azt állítja, hogy a fiatal fiú túlságosan tolakodó volt:

José tudja, hogy a jogszabályok megengedik, hogy nyilvános helyen képeket és videókat csináljanak róla. 20 percen keresztül követték őt az otthonától, és egy privát telefonhívás közben zavarták meg. 

A videó:

Önök szerint Mourinho tényleg fellökte az őt videózó fiút?

Top 0