• Sport

Mourinho elmondta, hogy mikor tér vissza

José Mourinho nyilatkozatott adott a BT Sport nevű lapnak szerda este. Elmondta, hogy várhatóan július közepén tér vissza, de Lionel Messiről is beszélt.

Fotó: Europress - Clive Rose/Getty Images

Fotó: Europress - Clive Rose/Getty Images

José Mourinho tavaly bajnoki címet nyert a Chelsea edzőjeként. Az idei szezonban azonban nem ment jól az angol csapatnak, december 17-én, amikor egy pont választotta el a londoni klubot a kiesőzónától, Mourinhót kirúgták.

Azóta a portugál edző kevés alkalommal adott nyilatkozatot, de az angol sajtó már többször biztosan tudta, hogy a Manchester United kispadjára fog leülni Mourinho, a kérdés egyedül, hogy ezt mikor teszi meg.

Tegnap este a portugál interjút adott, amelyben elárulta, hogy mikor tér vissza, azt viszont nem, hogy hol folytatja.

Az élet jó. Tudom, mire gondol. Hiányzik-e a foci? Igen, hiányzik. De a jövőre figyelek, szeretném a focit visszakapni, az idő repül, és már majdnem itt van július

- mondta a portugál edző.

Mourinho azonban azt nem árulta el, hogy hol folytatja:

Nem tudom, hogy hol folytatom. Mióta elhagytam a Chelsea-t decemberben, szerencsésnek érzem magam, mert nem csak lehetőségeim voltak, hanem jó lehetőségeim. De úgy döntöttem, hogy várok, július közepén indul a következő szezon, és ott akarok lenni valahol.

Mourinho Messiről is beszélt, aki tegnap a Barcelona csapatával 3-1-re nyert az Arsenal ellen, és bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

Az egész a játékosokról szól. Messi például három különböző edzővel nyert Bajnokok Ligáját. Úgy gondolom, hogy egyszerűbb vele nyerni, mint ellene. Tudom, hogy néhányan úgy gondolják, hogy az egyéniségek fontosabbak a csapatnál, de én úgy hiszem, hogy a csapat mindennél fontosabb. Ezek ellenére az a valóság, hogy van néhány játékos, aki a különbséget jelentheti.

Top 0