• Külföld

Motoros bevásárlókocsin ette a lopott ételt és borozott a bedrogozott nő

Egy floridai üzletben motoros bevásárlókocsival hajtott a polcok között egy nő, miközben az áruházból lopott ételt ette és bort itta. Az eset előtt drogozott is.

Az állítólag 20 éves nő 20 font, azaz majdnem 9 ezer forint értékben lopott és fogyasztott el élelmiszert. Sushit, fahéjas csigát és roston sült csirkét is evett, hozzá pedig üvegből itta a bort. Josseleen Elida Lopez egy floridai Walmartban lopta el az élelmiszert.

Az egyik ott dolgozó férfi azt mondta, hogy a nő elvett egy doboz sushit, kivett belőle egy darabot, amit megevett, majd visszatette a dobozt a helyére. A férfi szerint Lopez ugyanezt tette a mini muffinokkal és fahéjas csigákkal is, és majdnem egy egész csirkét is megevett.

A Citrus megyei seriff helyettesei azt mondták, hogy fecskendőket találtak a nő táskájában és pénztárcájában, amikor a helyszínre hívták őket. Lopez elmondta a rendőröknek, hogy a fecskendőket metamfetaminhoz használta. Az áruházi ámokfutása előtt is drogozott.

A nő a rendőrségnek azt mondta, hogy éhes volt, de nem akarta elvinni az ételt az áruházból, ezért ette meg az épületben. Azt is bevallotta, hogy tudta, hogy helytelen amit cselekszik, mégis megtette. - írja a Mirror.

Top 0