• Sport
Faktor

Tragikus körülmények között halt meg egy focista Argentínában

Nemrégen Romániában halt meg egy focista a pályán, most pedig Argentínában történt hasonlóan tragikus esemény: Michael Favre fejét kétszer is eltalálták, de hiába vitték kórházba, az életét nem tudták megmenteni.

Favre az első esetnél a labdáért harcolt az ellenfél egyik játékosával, amikor elesett, a másik pedig véletlenül eltalálta a térdével a fejét. Favre ezt viszont szándékosnak érezte, dühösen felpattant, hogy elégtételt vegyen. A másik csapatból valaki odarohant megvédeni a csapattársát, és fejen ütötte Favre-t, aki másodjára is a földre esett néhány másodpercen belül.

A 24 éves Favre (akinek két gyermeke is született már) ezt sem akarta semmiben hagyni, de láthatóan alig tudott lábra állni. Kórházba vitték, de már nem tudtak segíteni neki. Az Argentin Labdarúgó-szövetség (AFA) hivatalos közleményben fejezte ki mély sajnálatát a halálesettel kapcsolatban, egyúttal a támogatásukról biztosították Favre családját.

Május elején Romániában halt meg egy focista, múlt héten pedig arról írtunk, hogy egy makói játékos lenyelte a nyelvét, a partjelző zászlajával tudtak segíteni neki.

Top 0