• Krimi

Redőnyszegéllyel esett a rendőröknek, mert nem hagyták lopni

A rendőrök az ajtó feszegetése közben érték tetten a 39 éves férfit, aki ettől őrjöngeni kezdett. Semmit sem tudott ellopni, és még a kapitányságon sem nyugodott meg.

A rendőrséghez csütörtök hajnalban érkezett segélykérő hívás, ami arról szólt, hogy Mosonmagyaróváron egy ismeretlen az egyik ház bejárati ajtaját próbálja kinyitni. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, és azt látták, hogy egy férfi egy hosszú eszközzel a ház bejárati ajtaját feszegeti.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök felszólították a tetten ért férfit, hogy azonnal hagyja abba, amit csinál. A férfi hirtelen a járőrök felé fordult, magából kikelve ordítozni kezdett és a kezében lévő körülbelül egy méter hosszú fém redőnyszegéllyel csapkodni kezdett. A rendőrök az őrjöngő férfit leállították és megbilincselték. Ruháját is átvizsgálták, hogy kiderítsék személyazonosságát. Kiderült, hogy a férfi egy 39 éves román állampolgár. Ezután a rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 39 éves román férfi továbbra sem nyugodott meg, és ismét megtámadott egy rá vigyázó rendőrt. A rendőröknek végül sikerült kihallgatniuk. Ezt követően őrizetbe vették, és hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárást indítottak ellene – írja a police.hu.

Top 0