• Külföld
Faktor

Az internet sztárja lett a mosómedve, aki mindenképp fel akart jutni a toronyház tetejére

Először felmászott az egyik épületre, onnan leszedték, de nem adta fel.

A mosómedve kedden kezdett felmászni egy minnesotai toronyház oldalán, szerdán ért fel az épület tetejére.

Andy Larrañaga (@horizon_rider) által megosztott bejegyzés,

A mosómedve kedden fogta magát, és elkezdte bevenni az UBS toronyházat a minnesotai St. Paulban, elképesztő bátorsággal haladt felfelé a 24 emeletes épület oldalán. Az emlőst először hétfőn, egy másik irodaépületen szúrták ki, ahonnan épségben lehozták, de a kitartó mosómedve csak felfele akart menni, és nekiindult az UBS toronyháznak. Ez az épület a város egyik legmagasabb háza.

A helyi rádióállomás, az MPR News azonnal felvette a fonalat, és kedd óta tudósítja a kis állat Ethan Huntot megszégyenítő akcióját. Az #MPRraccoon hashtag alatt is lehet követni a történéseket. A mosómedve helyi idő szerint éjfél körül megpihent a 17. emeleten, egy párkányon. Napközben ugyan felmászott a 21. emeletig, de úgy látszik, éjszakára lejjebb ereszkedett akklimatizálódni.

Mostanra Tim Nelson, a helyi rádió riportere jelentette, hogy a mosómedve felért a toronyház tetejére. Ha minden az eredeti terv szerint halad, akkor a hatóságok a toronyház tetején várják be, hogy biztonságban befoghassák az állatot - írja a kwqc.com.

Kommentek:

Top 0