• Krimi
Faktor

"Miért csinálod ezt velem?" - kérdezte halála előtt a sztár unokája

A nőt barátja késelte halálra, a férfi a gyilkosság előtt drogot fogyasztott.

Szemtanú tett vallomást Morgan Freeman unokájának megölése ügyében, erről a New York Post számolt be. A szerdai tárgyaláson egy videót is bemutattak, amelyen a 33 éves E’Dena Hines rapper barátja, a gyilkossággal vádolt Lamar Davenport kábítószer hatása alatt van. A videó csak órákkal azelőtt készült, hogy a férfi 25 alkalommal kést szúrt a nő testébe Manhattanben, még 2015-ben.

Fotó: Europress - AFP/Aitor Alcalde

Fotó: Europress - AFP/Aitor Alcalde

A szemtanú vallomása szerint a férfi többször is szúrt, E'Dena Hines hátába, mellkasába és nyakába is beledöfte a kését, és minden szúrás előtt a fejéhez emelte a kést. A 22 éves Christina Aviles azt mondta, hogy nem mertek közbeavatkozni. A nő arról is beszámolt, hogy augusztus 16-án hajnalban mik voltak Freeman fogadott unokájának utolsó szavai. Azt kérdezte gyilkosától: „Miért csinálod ezt velem?” – idézte fel a szemtanú, aki hozzátette, a késelés közben a férfi azt kiabálta: „Most kiszabadítom belőled az ördögöt!” A bíróság szerint ezt Davenport a kemény drog hatására mondta - írja a Daily Mail.

EZT IS AJÁNLJUK:

    Az ügyben az áldozat édesanyja, az 55 éves Deena Adair, Morgan Freeman mostohalánya is megszólalt. Könnyek között mondta el, hogy lányával aznap közös programot szerveztek.

    E'Dena Hines nem volt Morgan Freeman vér szerinti rokona, de a színész az unokájaként tekintett rá. A hollywoodi sztár akkor vált a nagyapjává, amikor első nejét elvette. Jeanette Bradshaw ugyanis egy lány unokát is hozott a házasságba, és E'Dena nevelését a színész is támogatta. Sőt, válása után örökbe is fogadta a lányt.

    Kommentek:

    Top 16