• Krimi
Faktor

Nevelőszüleikkel kellett szexelniük a kislányoknak

A gyerekeket erőszakkal kényszerítették titoktartásra a nevelőapák.

Két férfi ügyében is első nyilvános ülését tartja a Debreceni Ítélőtábla, miután a vád szerint egyikük nyolc, a másik hat éven át molesztálta nevelt gyerekét.

A gyerekek éveken át rettegtek. (Képünk illusztráció.)

A gyerekek éveken át rettegtek. (Képünk illusztráció.)

Előbbi nevelőapa ügyében tavaly októberben döntött a Miskolci Törvényszék. Hét év két hónap fegyházbüntetést kapott, de ő és védője fellebbezett felmentésért és enyhítésért. A bíróság első fokon megállapította: a pár 2004-ben költözött össze, onnantól együtt nevelték a nő korábbi kapcsolatából született kislányát Miskolcon. Rendszeresen ittak, ilyenkor gyakran veszekedtek, és ha a férfi részeg volt, megverte a nőt és a gyereket is.

A kislányt 2004-ben kezdte molesztálni, aki ekkor öt- vagy hatéves volt. Akkor közeledett hozzá, amikor élettársa nem volt otthon. A férfi azzal fenyegette a gyereket, hogy ha bárkinek beszél, akkor elzavarja őt és az anyját is a házból. Ez így ment 2012-ig. A gyámhatóság ugyanis ebben az évben emelte ki a gyereket a családból, aki ezután az apjához került. A kislány neki mondta el két évvel később, hogy mi történt vele.

A másik férfi Kisvárdán élt élettársával 2000 és 2015 között. A nő két gyermekét nevelték együtt. Már a kapcsolat elején verni kezdte a nőt, majd pár évvel később a kicsiket is. Először 2000-ben kényszerítette az akkor nyolcéves kislányt szexuális együttlétre. Minden esetben azzal fenyegette meg a kislányt, hogy ha nem tesz eleget a szexuális kívánságainak, illetve bárkinek beszél a történtekről, megöli őt, az anyját és a testvérét is - írja a 24.hu. 2006-ban erőszakolta meg először a gyereket, majd tette azt havi rendszerességgel.

A férfi ügyét első fokon a Nyíregyházi Törvényszék tárgyalta, és szintén tavaly októberben született ítélet: tíz év fegyházbüntetés. A döntés ellen fellebbeztek.

Kommentek:

Top 0