• Krimi
Faktor

Nevelőapja tette tönkre a kislány életét, egy éven át molesztálta

A kislány alkoholista anyja némán szemlélte a történteket.

Első nyilvános ülését tartotta a Fővárosi Ítélőtábla annak a férfinak az ügyében, aki közel egy éven át molesztálta élettársa kislányát. De nem csak neki, hanem az anyának is bíróság elé kell állnia.

A kislányt az anya orra előtt molesztálta a nevelőapa. (Képünk illusztráció.)

A kislányt az anya orra előtt molesztálta a nevelőapa. (Képünk illusztráció.)

A nő és a férfi 2011-ben költöztek össze, és együtt nevelték a nő előző házasságából, 2005-ben született kislányát Székesfehérváron. Az anya egy helyi éjszakai szórakozóhelyen dolgozott táncosnőként - írja a 24.hu. Nappal és munka közben is rendszeresen ivott, ahogy párja is délutánonként.

Amikor a gyerek elkezdte az iskolát, nem figyeltek rá, ruhája koszos volt, haja kócos, ami miatt a tanítónő többször is szólt, de hiába. Az anya gyakran elvitte munkahelyére a gyereket, ahol aztán mellette ivott. Végül valaki bejelentést tett, és ezután megjelentek a rendőrök otthonukban, akik elrendelték a család gondozását.

A vád szerint a férfi 2011 novembere és 2012 októbere között többször maradt egyedül nevelt gyerekével. Ilyenkor molesztálta a kislányt. Olyan is előfordult, hogy a nő is ott volt zaklatás közben, de annyit ivott, hogy nem volt képes felfogni, mi történik körülötte.

A férfi a történtek után általában kedvesebb volt a gyerekhez és édességet vett neki. Miután fény derült a történtekre, a kislány nevelőszülőkhöz került.

Első fokon a férfit 9 év fegyházbüntetést kapott, a felelőtlen anya pedig két év börtönt, öt évre felfüggesztve, illetve pártfogót rendeltek ki mellé.

Kommentek:

Top 0