• Külföld

Víz alatti fotózáson fulladt meg a modell, mert asztmás rohamot kapott

Egy tajvani modell Tajvan partjainál fulladt meg, miután asztmás rohamot kapott. Éppen egy víz alatti fotózáson vett részt, de onnan már eszméletlenül vitték kórházba.

Olivia Ku testét a tűzoltók és a parti őrség húzta ki a vízből hétfőn. A helyi kórházba vitték, de már nem lehetett újraéleszteni.

A parti őrség nem kommentálta azokat az értesüléseket, amelyek szerint Olivia Ku a baleset előtt levette a légzőkészülékét.

Az Independent úgy tudja, hogy a 25 éves modell tapasztalt amatőr búvár volt, több mint 3 éve lelkesen búvárkodott. A Taipei Times szerint a nő vidám természetű volt, és szeretett kijárni. Gyakran önkéntesként segített a tengerfenék megtisztításában Pingtung közelében.

Egy név nélkül nyilatkozó búvár a lapban azt mondta, hogy meglepte a baleset, hiszen a víz alatti fotózások általában sekély vizekben vannak, hogy a természetes fényt kihasználhassák, de még ilyenkor is búvár ügyel arra, hogy ne történjen semmilyen baleset.

Olivia Ku a tajvani Demokratikus Progresszív Párt miniszterének unokatestvéréhez, Chiu Yi-Yinghez ment feleségül, és férjén kívül egy négy éves kislányt hagyott hátra.

A nő férje kedden a Facebookon bejegyzésben emlékezett meg feleségéről:

Az életed gyorsan, 25 évesen ért véget, de örökre nagy családunk szívében maradsz.

Az Eelin Entertainment modellügynökség, amelynek Ku dolgozott bejelentette, hogy segíti a családot a temetésben, de hozzátették, hogy a víz alatti fotózás nem a munkával volt kapcsolatos.

Top 0