• Krimi
Faktor

Hihetetlen helyre rejtették a milliós lopott csomagot a polgári fiatalok - fotó

A hajdnúnánási és a polgári rendőrök két órán belül azonosították és elfogták a 22 éves B. Róbertet és 17 éves társát, miután betörtek egy üzletbe.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Egy biztonságtechnikai cég alkalmazottja tett bejelentést a rendőrségre hétfő éjjel fél kettőkor arról, hogy egy Polgáron található telekommunikációs szolgáltató boltjából betörésről kaptak riasztást. A cég alkalmazottja a bolthoz ment és látta, hogy valóban be van törve az üzlet kirakata.

A rendőrök azonosították a bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét. A nyomozók B. Róbertet és 17 éves társát otthonaikban elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták a két polgári fiatalt, majd őrizetbe vették őket. A nyomozóhatóság előzetes letartóztatásukat kérte.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint a 22 éves férfi és társa egy téglával betörték a kirakat üvegét, bemásztak a boltba, ahonnan közel 1 millió forint értékben tulajdonítottak el mobiltelefonokat, amelyeket egy közeli vízelvezető árokban rejtettek el. A rendőrök az ellopott készülékeket megtalálták és lefoglalták.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben lopás miatt indított büntetőeljárást - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0