• Autó
Autószektor

Mivel jártak a sztárok a hírnév előtt?

Egyszer mindenki volt fiatal, húszas éveik elején pedig a mai "szupergazdagok" sem mind engedhették meg maguknak, hogy a legdrágább autókat vásárolják meg maguknak. Egészen meglepő eredményre jutottunk, amikor arra voltunk kíváncsiak, bizonyos sportolók, hírességek milyen autóval jártak. Nézzük hát!

Kimi Raikönnen

A Forma 1 finn világbajnoka sosem volt „fizetős” pilóta, nem álltak mögötte fizetőképes szponzorok és szülei sem engedhették meg maguknak, hogy jelentős összeggel támogassák fiuk karrierjét.

Nyilván ennek is köszönhető, hogy Raikönnen első autója a lehető legegyszerűbb modell volt: egy Lada, amit egy családi baráttól kapott. A jégember állítása szerint imádta az autót, mert sosem robbant le és mindent elviselt.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  Jenson Button

  A brit világbajnok manapság már drágábbnál drágább autókkal rója az utakat, huszonévesen viszont ő sem engedhette meg magának a luxusautók kényelmét, így első autója is sokkal inkább volt átlagos, mint a manapság használt járművei. Button egy Opel Ascona volánja mögött került először a forgalomba.

  Jose Mourinho

  Maradunk a sportok világánál, de most nézzük a futball sztárjait, pontosabban napjaink egyik legismertebb edzőjét. José Mourinho első autójában, a Renault 5-ben minden bizonnyal nem is sejtette, hogy idővel szinte bármilyen autót megengedhet majd magának.

  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  Wayne Rooney

  Rooney néhány éve még a világ legjobban fizetett sportolói közé tartozott, de ahogy az lenni szokott, fizetése hullámszerűen alakult karrierje során, a kezdetén pedig nyilvánvalóan nem élt olyan nagy lábon.

  Jogosítványa megszerzése után, még első Evertonnál töltött időszakában vette meg első autóját, ami egy Ford KA volt.

  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  LeBron James

  Az NBA sztárja nagyon fiatalon befutott és óriási összegeket keresett, így nem csoda hogy első autója sem éppen a legolcsóbbak közül való. A sztár első autója egy Hummer H2 volt, ami annak tudatában igazán vicces, hogy 2014-ben a KIA-val írt alá együttműködési megállapodást. Éles váltás.

  Daniel Radcliffe

  Bár Harry Potter először Trabantban utazott (repült), a való életben sem a Trabant, sem pedig a seprű nem bizonyult megfelelő járműnek a varázslótanoncot megtestesítő színész számára. Első autója egy Fiat Punto volt.

  Justin Timberlake

  Justin Timberlake minden bizonnyal nem Radcliffe-hez hasonlóan a józan eszét követte, amikor első autóját vásárolta és végülis igaza volt, a karrier felfelé ívelt, így nem bánta meg, hogy első autója egy Mercedes ML volt. Az énekes mellesleg óriási autórajongó hírében áll.

  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  Leonardo DiCaprio

  Napjaink egyik legnépszerűbb színésze mostanság inkább a bolygó megmentésével van elfoglalva, és a megújuló energia egyik fő szószólója lett. Minden bizonnyal ez másként volt, amikor első autóként egy Ford Mustang modellt választott.

  Mark Zuckerberg

  Egyetemista korodban megalapítod a Facebookot, majd 30 éves korod előtt a világ leggazdagabb emberei között vagy. Mit veszel első autónak? Zuckerberg nem Ferrari-t vagy Porsche-t vett, inkább egy Subaru Forester mellett döntött.

  Johnny Depp

  A Karib Tenger kalóza hozzá illő autót választott elsőként és állítása szerint imádta.

  Forrás: Autószektor

  Forrás: Autószektor

  Depp rendszeresen aludt a Chevy Nova-ban, bár ez nem feltétlenül az autó iránti rajongás miatt volt, inkább a pénzhiány okozta kényszer alakította így.

  További cikkekért látogasson el az Autószektor oldalára: www.autoszektor.hu

  Kommentek:

  Top 16