• Krimi
Faktor

Durva részletek: így lőtte le kislányát a miskolci apa

A férfi véletlenül végzett a gyerekkel.

Véletlenül sült el a pisztoly egy férfi kezében hétfő este Miskolcon: a golyó olyan súlyosan megsebesítette az apa kilencéves kislányát, hogy a gyerek a kórházban belehalt sérülésébe.

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a részleteket ismertetve elmondta: a férfi szomszédja hosszabb időre elutazott, értékesebb tárgyait összepakolta és azokat rábízta a gyanúsítottra, megőrzésre. Hétfő este a férfi kíváncsiságból átnézte a nála hagyott szatyrokat. Az egyikben talált rá az igen kicsi fegyverre, amelyet addig forgatott, nézegetett, amíg az el nem sült. A golyó a kislányt találta el - írja az MTI.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint hétfő este a 112-es központi segélyhívó számon jelentette be egy miskolci nő, hogy a 9 éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte.

A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan az elsődleges ellátása után kórházba vitték a gyermeket, a kislány azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy meghalt.

A nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították az apát, akit gondatlanságból elkövetett emberölés vétség gyanúja miatt hallgatnak ki.

Kommentek:

Top 0