• Krimi
CsR

Így vert át egy halálos beteg nőt az elvtelen kuruzsló: 32 milliót tett zsebre

Hét év hat hónapra ítélték csalásért a férfit. Egy idős, mellrákos nőt vett rá arra, hogy a hagyományos kezelés helyett az ő módszereivel gyógyuljon, persze jó pénzért.

A férfi jól ismerte Franciska nénit, az idős asszony megbízott benne, amikor 2009-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, a férfival beszélte meg a terápiáját.

Zsolt

azt mondta neki, hogy jó barátságban áll egy neves amerikai rákkutatóval, aki kikísérletezett egy forradalmi orvosságot: újszülöttek köldökzsinórjából nyernek ki őssejtet, és azzal eltüntetik a daganatot. Ráadásul a terápiát nyomon is tudják követni: elegendő leülni a tévé elé, és a műhold elküldi a beteg biometriai adatait

az amerikai kutatólaborba. Az asszony mindent elhitt, mert gyógyulni akart. Fizetett is a pirulákért, nem is keveset: összesen 32 millió forintot. A családjának akkor tűnt fel, hogy nagy gond van, amikor látták, hogy nem jár el a kezelésekre, magánnyomozót fogadtak.

– Követtük az idős hölgyet, majd elkezdtük lehallgatni a telefonját. Ezzel elegendő bizonyíték gyűlt össze, hogy a család feljelentést tegyen – mondta a Blikknek Kiss Béla magánnyomozó.

M. Zsoltnak kuruzslás, csalás és testi sértés miatt kellett végül a bíróság elé állnia.

– Szomorúak vagyunk azért, mert nem emberölésért, hanem csak csalásért vonták őt felelősségre – mondta a néni lánya.

Kommentek:

Top 0