• Külföld
Faktor

Erőszaktól félnek a nők, furcsa módon védekeznek

Borzalmas állapotok uralkodnak a migránstáborokban: a nők és a gyerekek már pelenkát hordanak, annyira félnek az erőszaktevő migránsoktól.

Dunkirkben egyre több nő, fiatal fiú és kislány hord éjszakánként pelenkát - abban reménykedve, hogy így el tudják kerülni az erőszakra sóvárgó embercsempészeket és migráns férfiakat. A szexuális jellegű támadás ugyanis már az egész táborban állandó problémát jelent: a csempészek tudják, kik vannak egyedül, és éjszakánként kiélték rajtuk vágyaikat - írja a Speisa.

A felnőttnek készített pelenkák eladása pillanatok alatt virágzó üzletté vált a tábor környékén. Az éjszakai pelenkának köszönhetően a nőknek egyrészt éjszaka nem kell elhagyniuk az ágyukat, kiszolgáltatva magukat ezzel az éjjel cirkáló erőszaktevőknek, másrészt meg is nehezítik azok dolgát, akik bántani akarnák őket. A kísérő nélküli fiatal fiúk is egyre gyakrabban vesznek pelenkát – korábban egy 14 éves marokkói fiút erőszakoltak meg, aki ezt követően napokig nem tudott leülni, és szégyenében folyton sírva fakadt, édesanyját szólongatta.

Hasonlóan problémás a helyzet a német és más francia táborokban, ahol már a nők és lányok állig felöltözve alszanak.

Dunkirkben jelenleg nagyjából 2000 migráns él, ebből vagy százan kísérő nélküli gyerekek. Államilag kihelyezett "biztonságiak" nincsenek, az embercsempészek diktálják a törvényt, a nemi erőszak hétköznapi időtöltéssé vált, a gyerekeket pedig csak „kis steakhúsoknak” nevezik maguk közt…

Kommentek:

Top 0