• Krimi
Faktor

9 tagú migránscsalád erőszakolta meg a részeg nőt

Most kezdte a bécsi bíróság tárgyalni annak a nőnek az esetét, akit 2015 szilveszterén csoportosan megerőszakolt egy iraki migránscsapat.

Illusztráció

Illusztráció

A migránsok mind rokonok, és valószínűleg mindannyian megerőszakolták a 28 éves nőt, aki olyan részeg volt, hogy nem bírt védekezni - írja a Metro.

Négy migráns egy bárban ismerkedett meg a nővel és annak barátnőjével szilveszterkor, egy üveg vodkával csatlakoztak az asztalukhoz. Mikor az áldozat már rosszul lett az elfogyasztott alkoholmennyiségtől, a lakásukra kísérték, ahol a többiek már vártak rájuk.

A migránsok kora 22-45 év között mozog, közülük öten már megkapták letelepedési engedélyüket, a másik négy menedékkérelme még elbírálásra vár. Egy kivételével mind tagadták a nemi erőszakos vádakat, annak ellenére, hogy hatuk DNS-e megtalálható volt a nő testén - és a testében. Az orvos szerint is többen erőszakosan hatoltak be a nőbe.

A 31 éves Mohamed Al-A. sírva ismerte be a bíróságon, hogy megerőszakolta a nőt, de azzal védekezett, hogy ő is nagyon részeg volt.

A nő elmondta, hogy a lakásban meztelenül, egy ágyban tért magához, miközben a kilenc férfi egymás után sorban megerőszakolta. Ő angolul és németül is könyörgött nekik, hogy hagyják abba, de hiába, a kilenc férfi két órán keresztül erőszakolta. Mikor a tortúra véget ért, a nő rendőrt hívott, és kórházba szállították - azóta is pszichiátriai kezelésre szorul az átélt trauma miatt.

A 9 férfi tárgyalása még folyik.

Kommentek:

Top 0