• Krimi
Faktor

Kalapáccsal mészárolta le a családot a migráns

Hatalmas adósságot halmozott fel egy vietnami migráns, ezért úgy döntött: ha kell, áldozatokon keresztül is, de azonnal pénzhez jut.

Fotó: San Francisco Police Department

Fotó: San Francisco Police Department

Akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat az az illegális bevándorló, aki 2012-ben kalapáccsal agyonvert egy öttagú családot San Franciscóban - írja a Fox News.

EZT IS AJÁNLJUK:

  Binh Thai Luc már többször is kapcsolatba került a rendőrökkel, a papírokkal nem rendelkező férfi gyakran követett el kisebb erőszakos bűncselekményeket. Már 2006-ban ki akarták toloncolni az Egyesült Államokból az országból, de Vietnam nem akarta visszavenni, Luc pedig elrejtőzött a hatóságok elől.

  A férfi 2012 márciusában rengeteg pénzt veszített ruletten, és úgy döntött, rablással fogja kiegyenlíteni tartozását. Későbbi áldozatairól, a kínai családról jól tudta, hogy gazdagok, és pénzüket az otthonukban tartják, ezért eldöntötte: tőlük szerzi meg a szükséges 6500 dollárt (1,7 millió forintot).

  Luc kalapáccsal kereste fel az alvó családot, és végül mind az öt embert meggyilkolta, majd a pénzzel elmenekült. Azonban nem jutott messzire: még áldozatai vérét sem tudta lemosni a ruháiról, mikor rábukkantak a rendőrök.

  A migráns ügyvédje szerint a kínai maffia vagy valamelyik áldozat ex-párja állhat a gyilkosságok mögött, és nem Luc, de a bíróság meg van győződve a férfi bűnösségéről.

  Kommentek:

  Top 16