• Sport

Mielőtt az Eb-re utazik, bulizik egyet a magyar válogatott a Budapest Parkban

A fociválogatott 44 után jutott ki az Európa-bajnokságra. A franciaországi torna előtt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) egy olyan zenei rendezvénnyel indítja útjára a csapatot, ahol a szurkolók és válogatott focistái együtt bulizhatnak a Punnany Massiffal, a PASO-val, sőt a Soho Party is összeáll a rendezvény kedvéért.

Magyarország 44 év után kijutott a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra. A magyar csapat a novemberi pótselejtezőn oda-vissza verte Norvégiát, majd a csoportok sorsolásánál az F-csoportba került. A válogatott első ellenfele Ausztria lesz június 14-én, majd Izland és Portugália következik.

A válogatott az Európa-bajnokság előtt felkészülési mérkőzést játszik két nagyon erős válogatottal, előbb május 20-án Elefántcsontpart ellen lép pályára Groupama Arénában, majd június 4-én Németország lesz az ellenfél Gelsenkirchenben. A két barátságos meccs között az MLSZ egy közös bulit rendez a szurkolóknak és a játékosoknak a Budapest Parkban.

A rendezvényre igazi sztárparádéval készülnek a szervezők. Dzsudzsákék mellett a hangulatról többek között az Irie Maffia, a Punnany Massif, a PASO és a Brains gondoskodik majd május 22-én – írja az mlsz.hu.

A koncerten előtt két nappal fog megjelenni egy CD, amelyen korábbi szurkolói dalok újrahangolásából, az európai labdarúgó-stadionokban gyakran felcsendülő nemzetközi slágerek átdolgozásaiból, valamint a válogatott kedvenc dalaiból készült számok lesznek. A tervek szerint a lemez remek aláfestése lesz a nyári kontinensviadalnak, később a válogatott hazai mérkőzéseinek is.

A képre kattintva galéria nyílik!

A Bon Voyage, Válogatott Dalok Utazáshoz című CD-n a magyar könnyűzene nagyjai adják meg a szurkolói hangulatot, közülük a többség részt vesz a Budapest Parkban rendezett május 22-i koncerten. A koncerten ott lesznek a magyar válogatott tagjai is, akik két nappal korábban Elefántcsontpart ellen lépnek pályára, és a felkészülés utolsó fázisa előtti szabad hétvégéjük egyik estéjét töltik majd együtt a szurkolókkal.

A mi szerepünk annyi, hogy kizárólagosan a MOL-kutakon lehet majd megvásárolni a lemezeket, kedvezményes, 990 forintos áron. Nagy megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk a projektnek, drukkoljunk együtt a magyar válogatottnak

- mondta Szollár Domokos, a MOL-csoport kommunikációs igazgatója.

A CD-n közreműködnek olyan sztárok, mint például az Irie Maffia, a Punanny Massif, a Brains, a PASO vagy éppen az Ocho Macho, és 15 év után újra összeáll a Soho Party is, hogy előadja a szurkolók által újra felkapott „Az Éjjel soha nem érhet véget” című slágert a 90-es évekből.

A válogatottnak lesz egy Eb-indulója is, a szövetség a csapat és a szurkolók kezébe adja a döntést, hiszen szavazáson a legtöbb voksot begyűjtő hat dal kerül a május 22-i döntőbe, ahol így együtt választhatja ki a csapat és a szurkolók, hogy melyik lesz a csapat hivatalos indulója.

Top 0