• Sport
Faktor

Közleményt adott ki Michael Schumacher családja, ezt tudatták a rajongókkal

Az egykori Forma-1-es pilóta csütörtökön lesz 50 éves, ebből az alkalomból pedig több mindennel is készültek.

Fotó: Europress - AFP/Fred Dufour

Fotó: Europress - AFP/Fred Dufour

Csütörtökön ünnepli 50. születésnapját Michael Schumacher, aki öt évvel ezelőtti síbalesete óta a külvilágtól elválasztva lábadozik svájci otthonában agysérüléseiből. A család semmit nem közölt eddig az állapotáról, barátaik nyilatkozataiból lehet megtudni néha valamit, de szerdán hivatalos közleményt adtak ki.

Igaz, hogylétéről sokat nem lehet megtudni belőle:

Örülünk, hogy önökkel ünnepelhetjük holnap Michael 50. születésnapját, és a szívünk mélyéről köszönjük, hogy ezt együtt tehetjük meg. Michael büszke lehet rá, mit ért el, mi is azok vagyunk! Emlékezni akarunk a győzelmeire, a rekordjaira, az ünnepléseire. Biztosíthatjuk önöket, hogy Michael a legjobb kezekben van, és mindent megteszünk érte, ami emberileg lehetséges. Kérjük, értsék meg, hogy az egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban az ő kívánságait követjük, és az állapotát privát ügynek tekintjük, mint eddig is tettük.

Közölték továbbá, hogy az 50. születésnapon virtuális múzeumot mutatnak be a hétszeres Forma-1-világbajnok sikereivel, amihez kapcsolódik a Michael Schumacher-alkalmazás elindítása. (A sztár hivatalos weboldalán mindenhez hozzá lehet férni.) Ezzel párhuzamosan az F1-legenda szülővárosának közelében, Kölnben kiállítás nyílik a karrierjéről - írja az Index.

Kommentek:

Top 0