• Élet
Gyöngyösi Lilla

Meztelen képet kért a lányról, erre a válaszra nem számított

A fiatal lány szellemesen vágott vissza a pimasz fiúnak.

A 16 éves Jacquie Ross sokak számára példakép lehet: a lánytól egy iskolatársa próbált meztelen képeket kérni, ő viszont példamutatóan verte vissza a Michael nevű fiú támadásait. Az üzenetváltásról szóló fotókat Jacquie a Tumblr-jén osztotta meg. 

Az egész azzal kezdődött, hogy a két fiatal ugyanabba az iskolai bálba volt hivatalos. A lány küldött egy képet a ruhájáról, de Michael olyan képet akart látni, amelyen Jacquie is rajta van. A lány közölte, hogy ez most nem lehetséges, majd mutatott magáról egy fotót, amelyen éppen maszkban látható. 

http://gyolilla.tumblr.com/post/159412874160

Michael ekkor támadásba lendült: arra volt kíváncsi, mi van a képen látható rész alatt. Jacquie megmutatta, hogy törölközőt visel. A fiú ennyivel nem érte be: a törölköző alatti látvány érdekelte. A lány újabb képet küldött, ami szerint a törölköző alatt egy másik törölköző van, az alatt megint egy másik... és így tovább. 

EZT IS AJÁNLJUK:

    Összesen 19 törölközős képet mutatott, majd áttért a fürdőköpenyekre. A fiú viszont nem adta fel, egyre erőszakosabban követelte a meztelen képeket, mondván, hogy 

    úgyis megkapja, amit akar. 

    Nem így történt, ugyanis Jacquie a végén egy teljesen fekete képet küldött neki: ezt azzal magyarázta, hogy a srác ilyen sötét odabent. 

    Kommentek:

    Top 16