• Külföld
Faktor

Meztelen férfi fogadta a tűzoltókat, kis híján tragédia történt

A férfi sokat ivott, aztán megéhezett - a sütéshez viszont túl részeg volt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Túl sok vodkát fogyasztott és marihuánát is szívott a Floridában élő, 53 éves James Cunningham, akit a rendőröknek kellett elvinniük otthonából a saját biztonsága érdekében.

A Niceville városában élő férfi házához még augusztus 27-én vonultak ki a tűzoltók, miután az épületben tűz ütött ki - írja a wctv.tv. Cunningham anyaszült meztelenül nyitott ajtót, majd elnézést kért, visszament a házba, amiből sűrű füst szállt fel, és becsukta az ajtót.

Ezután rendőrök érkeztek, akik végül saját biztonsága érdekében őrizetbe vették a férfit, és felöltöztetve kivitték a házból. A tűzoltók csak oxigénmaszkban tudtak bemenni a füsttel teli épületbe, melyet egy grillező okozott - Cunningham úgy gondolta, jó ötlet lesz süteményt sütni egy kis elektromos grillezőben.

A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy két liter vodkát ivott meg, közben pedig füvezett, ezután viszont megéhezhetett, és valamiért süteményt akart sütni. El is kezdte a sütést, de aztán elfeledkezett róla, és a grillező, a benne lévő süteményekkel együtt lángra kapott. A férfi ekkor száraz törülközőket rakott a grillre, de azok is lángra kaptak, és a tűz terjedni kezdett.

A rendőrségi jelentés szerint „James látszólag nem fogta fel, hogy milyen veszélyben volt”. A tüzet végül sikerült eloltani.

Kommentek:

Top 0