• Krimi
Faktor

Öngyilkos lett Imre, aki napokig élt beteg felesége holttestével

A házaspárnak, Imrének és Erzsébetnek ételre is alig volt pénze. Mezőtúron éltek, de az asszonyt néhány éve leszázalékolták, párja sem tudott már dolgozni. Csak egy barátjuk látogatta őket.

"Szinte mindennap átjártam etetni az állataikat. Jóformán semmire sem volt pénzük, legalább ezzel tudtam segíteni őket. Utoljára múlt vasárnap láttam Imrét, amikor átmentem hozzájuk. Korábban mindig kikísért, de most nem tette. Amikor rákérdeztem Erzsike állapotára, sejtelmesen csak azt mondta: bent fekszik" – emlékezett vissza a Borsnak a házaspár jólelkű segítője, Gyula, aki legközelebb két nap múlva, kedden próbált bemenni hozzájuk. "Mindig nyitva volt az ajtajuk, de onnantól kezdve csak a bezártság fogadott" – tette hozzá a férfi.

Képünk csak illusztráció.

Képünk csak illusztráció.

Végül csütörtökön a helyi szociális otthon gondozója ment az asszonyért, hogy elvigye ebédelni. Nem tudott bemenni, ezért hívta a rendőrséget, akik Erzsébetre az ágyban, Imrére pedig a kertjük egyik fáján felakasztva találtak. A Bors úgy tudja, hogy az asszony már vasárnap halott volt, férje kedden végezhetett magával.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A helyiek közül többen úgy gondolják, hogy Imre ölte meg a nejét, mások szerint betegségébe halt bele.

    A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálódik.

    Kommentek:

    Top 16