• Belföld
Faktor

Mezőörsi tragédia: szakítani akart barátjával Ramóna a baleset előtt

A fiú jószerével magával rángatta a lányt a kocsiba. Belerohantak egy Audiba, heten meghaltak.

Csúnya veszekedés után rángatta kocsijába Ramónát, majd ült a volán mögé P. Zoltán, aki végül saját vesztüket és öt másik ember halálát okozta a 81-es úton.

A rédeiek egy emberként gyászolják a mindössze 19 éves, életvidám, mosolygós Ramónát.

"Ramit mindenki kedvelte, az édesanyja imádta őt és kisöccsét, Gergelyt is" – mesélték a helyiek. A tinilány tavaly nyáron jött össze a nála kilenc évvel idősebb Zolival.

"Amikor feltűnt az életében, sejtettük, hogy valami nem stimmel nála, többen is mondták, hogy túlságosan ragaszkodik Ramónához. Az biztos, hogy rajongott a lányért, de nagyon hirtelen haragú, furcsa fiúnak láttuk".

A család féltette Zoltántól a lányt, a helyeik azt beszélik, a férfi már a törvénnyel is szembe került. Úgy tudni, a férfi megverte a főbérlőjét, ebből lett rendőrségi ügy.

"Rami elbizonytalanodott, egyesek szerint félt is Zolitól. Véget akart vetni a kapcsolatuknak. A fiú azonban idejött, és nagyon összevesztek a baleset napján. Zoli mindenképpen folytatni akarta a kapcsolatot" – mondta egy ismerős a Borsnak. Állítólag Zoltán ezután pattant kocsiba, magával vitte a vonakodó, ellenkező Ramónát is, valósággal berángatta őt az autóba. A baleset alig fél óra múlva történt.

"Lehetséges, hogy elpattant egy húr Zoli fejében, és ahogy ebben a felfokozott idegállapotban kocsiba ült, nem volt ura önmagának, és nem figyelt annyira az útra. Borzalmas, hogy emiatt hét embernek kellett meghalnia. Az a kislány nem tehet semmiről, a családja teljesen összetört, azt mondják, a kistestvérének meg sem merik mondani, mi történt a nővérével" – ingatta a fejét egy, a családot ismerő asszony.

Kommentek:

Top 0