• Krimi
Faktor

Többen rosszul lettek Tiszadobon: mérgezett szesz miatt vannak életveszélyben

Egy ismeretlentől vásároltak pancsolt szeszt, hárman kerültek kórházba.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A mentősök három férfit vittek kórházba Tiszadobról metil-alkohol mérgezés gyanújával szombaton. A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elfogyasztott mérgező, feltehetően metil-alkohol tartalmú italokat Tégláson vásárolták, egy portékáját kocsiból árusító férfitól.

A mérgező italokat eredeti, kereskedelmi forgalomból visszagyűjtött hazai gyomorkeserűs üvegekbe töltötték, amelyekből hiányzik a visszatöltést gátló eszköz és házilag színre fújt kupakokkal zárták le, amelyekre a „Duty Free Shop” feliratú címkéket ragasztották, valamint zárjegy nem található az üvegeken.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

A további mérgezések elkerülése végett a rendőrség azt kéri, hogy ne vásároljanak, és ne fogyasszon zárjegy nélküli üvegekből származó italt, különösen akkor, ha az előbbi leírás ráillik.

A rendőrség kéri, hogy aki az üggyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a police.hu-n található elérhetőségek valamelyikén.

Kommentek:

Top 0