• Krimi
Faktor

Háromfős banda járta Baranya megyét: lovat, bort és műszaki cikkeket loptak

A férfiak ellen lopás miatt indult nyomozás, vádat emelhetnek ellenük.

Egy 19 éves somogyapáti férfi, 33 éves patapoklosi társa és 18 éves somogyapáti másik társa ellen lopás miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A megalapozott gyanú szerint a 19 éves férfi és 33 éves társa tavaly szeptember 8-án egy merenyei istállóból lószerszámokat és egy pónilovat lopott el. A rendőrök még aznap beazonosították, majd elfogták a tolvajokat, és kihallgatták őket. A rendőrök a pónilovat Somogyapáti mellett az erdőben találták meg, majd visszaadták a tulajdonosának.

A 19 éves férfi tavaly október 15-én Somogyapátiban egy présházba is betört, ahonnan körülbelül 70 liter bort lopott el. A rendőrök még aznap elfogták a férfit, majd kihallgatták.

Ugyanez a férfi és 18 éves társa október 22-én délután a nyitott bejárati ajtón keresztül bement egy somogyapáti ingatlanba, majd onnan különböző műszaki cikkeket vittek el. A rendőrök a házkutatások alkalmával az ellopott műszaki cikkeket lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A három férfi ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek - írja a police.hu.

Kommentek:

Top 0