• Belföld
Faktor

Megszólalt a pesti buszmegállónál történt baleset sofőrje: nem gondolja, hogy hibázott

A sofőr sajnálja a történteket, de nem vállalja a felelősséget.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A barátnőjének vette, egy budai szalonból hozta el, és a Podmaniczky úti mosóba vitte volna lemosatni az autót hétfő délután annak a fehér Mercedesnek a sofőrje, aki a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében karambolozott egy kocsival, ami emiatt a közeli buszmegállóba csapódott. A Mercedes-t M. Richárd vezette, aki több mint tíz éve a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt.

A férfi a Velvetnek azt nyilatkozta, hogy nagyon sajnálja, de vétlennek érzi magát a balesetben. A korábbi hírekkel ellentétben M. azt mondja, hogy neki volt elsőbbsége, és a tragédiát az okozta, hogy a másik kocsi bevágott elé.

A szemtanúk szerint a mercis legalább 120-130 km/órás sebességgel hajtott, de M. ezt a Velvetnek cáfolta. Az ütközés viszont olyan erejű volt, hogy a másik autó a buszmegállóba csapódott, ahol életét vesztette egy 23 éves férfi. A kocsiból a sofőrt és 37 éves utasát a tűzoltók vágták ki, utóbbit a mentők még kórházba tudták vinni, de olyan súlyos belső vérzése volt, hogy később ő is elhunyt.

EZT IS AJÁNLJUK:
    Kommentek:

    Top 16