• Külföld
Faktor

Tönkretette a légitársaság a menyasszony ruháját

Beperelte az American Airlinest egy amerikai-jamaicai nő, akinek menyasszonyi ruháját tönkretette a légitársaság egyik alkalmazottja.

Illusztráció

Illusztráció

Yewande Oteh 2015 augusztusában utazott párjával Philadelphiából Montego Bay-be, ahol az esküvőjüket tartották volna. A nőnél volt a menyasszonyi ruhája, becsekkolásnál pedig közölték vele, hogy ezt egy külön szekrénybe fogják akasztani majd a gépen. De nem ez történt - írja a New York Post.

A stewardessek azt mondták, a gépen nincs ilyen fakk, de a gép elejében ülő utasok feje feletti tároló üres volt, ezért betették oda a ruhát. Oteh és párja, Chidi útközben egyszer csak azt látták, hogy az egyik stewardess kollégáival beszélgetve, nevetgélve kinyitja a tárolót, valamit beledobál, majd becsukja az ajtót. Mikor leszállásnál a ruha visszakerült a menyasszonyhoz, az már nem volt fehér: hatalmas vörösborfoltok szennyezték be. Oteh szerint a stewardess kollégáival merészségi játékot űzött, és szándékosan öntötte le a ruhát.

Oteh sokkot kapott a látványtól, lemondta az esküvőjét, és hosszú ideig depresszióval küzdött a történtek miatt. Most 300 ezer dollárra pereli a légitársaságot.

Kommentek:

Top 0