• Krimi
Faktor

Feldarabolta szeretőjét a meleg pornószínész, beleevett a holttestbe

Házasodni készül a "Kanadai Pszicho": a melegpornófilmek kannibál sztárja egy társkeresőn keresztül ismerte meg leendő férjét.

A 34 éves Luka Magnotta életfogytiglani börtönbüntetését tölti egy kanadai börtönben, de egy rabok számára létrehozott társkeresőn megtalálta új szerelmét: egy szintén életfogytiglanra ítélt gyilkos személyében - írja a New York Post.

Anthony Jolint fegyveres rablásért ítélték el, majd a börtön zuhanyzójában halálra késelte egyik rabtársát, ezért súlyosbították a büntetését. A két vérengző gyilkos a jövő héten mondja ki a boldogító igent.

EZT IS AJÁNLJUK:
  Fotó: Europress / YouTube - AFP

  Fotó: Europress / YouTube - AFP

  Magnotta a kanadai melegpornók sztárja volt, míg 2012-ig nem követett el egy brutális gyilkosságot. A férfi meggyilkolta kínai szeretőjét, Jun Lint, majd felvette, ahogy késsel-villával falatozik párja vérző holttestéből. Ezután feldarabolta a testet, a törzsét egy megfojtott kutya holttestével egy szemeteszsákba tette és elásta, míg a kezeket és lábakat különböző iskoláknak és kanadai politikusoknak küldte el, a következő üzenettel:

  "A rózsák vörösek, az ibolyák kékek, a rendőrségnek a fogaidra lesz szüksége, hogy azonosítsanak téged. K***a."

  Magnotta elmenekült az országból, a rendőrök Berlinben fogták el: egy internetkávézóban épp a gyilkosságról szóló cikkeket olvasta. Ügyvédjei kezdetben azzal érveltek, hogy a férfi skizofrén, olyan videók is előkerültek róla, amelyeken kiscicákat kínzott, de végül beszámíthatónak találták és elítélték.

  Kommentek:

  Top 16