• Krimi
Faktor

Megverte, fogva tartotta és a telefonját is tűzre dobta

A szigetszentmiklósi rendőrök súlyos testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt nyomoztak egy 50 éves budapesti férfi ellen.

A rendőrök megállapították, hogy a férfi 2016. január 26-án 11 óra körül tartott  hazafelé a későbbi áldozattal, a nő dunavarsányi lakásába. A nő azt kérte tőle, hogy adja meg neki a tartozását. Ennek a gyanúsított eleget tett, de közben annyira felhergelte magát, hogy a nő félelmében nem mert bemenni a lakásába. Ekkor a férfi a kapunál megragadta a sértett karját, berángatta az udvarra és rálökte egy farakásra. Ezután többször is megütötte.

A nő megpróbált segítséget kérni az utcán sétáló emberektől, de a férfi ezt megakadályozta. Berángatta a házba és ott újra megverte. Kivette a nő kezéből a telefonját és a tűzre dobta. A férfi a verés során többször megfenyegette a nőt azzal, hogy megöli, ha szól a rendőröknek. Az nő másnap elterelte a férfi figyelmét és így jutott ki a lakásból – írja a police.hu. A dunavarsányi rendőrök január 29-én egy szigetszentmiklósi lakásban fogták el a férfit.

Top 0