• Krimi
Faktor

Megverte az idős férfit a betörő, majd cigizett és sörözött a házában

Brutális kegyetlenséggel bánt el egy ismeretlen férfi egy 62 éves háztulajdonossal az érsekújvári járásbeli Malá Maňa községben. Miután megverte az idős férfit, otthonosan érezte magát a házban: cigizett és sörözött is. A férfit még keresi a rendőrség.

Az álarcos férfi szerdán este átmászta a kerítést és behatolt a családi házba, ahol találkozott a ház tulajdonosával. A nyugdíjas férfi felszólította a betörőt a távozásra, de az válaszként megütötte az idősebb férfit - írja a Paraméter.

A betörő továbbra is ütötte-rúgta a férfit, még akkor is, mikor az már a földön feküdt, emellett azzal fenyegette, hogy megöli őt.

A támadó ezer eurót kért a sérült férfitől, aki azt mondta, hogy csak 95 euró készpénze van otthon. A betörő elvette a pénzt, majd a támadás után további egy órát a házban töltött: megivott egy sört, majd elszívott két szál cigarettát.

A rendőrség keresi a betörőt, aki ellen eljárást indítottak. Amennyiben beigazolódik bűnössége, akár 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Kommentek:

Top 0