• Külföld

Megvan az aligátor - a kisfiút tovább keresik

"A szomorú valóság az, hogy valószínűleg soha nem találjuk meg a gyerek földi maradványait" - mondta Jerry Demings megyei seriff.

Befogták az orlandói Disneyworld egyik mesterséges tavában kisfiút elragadó aligátort, az állatot feldarabolták, de emberi maradványokra nem bukkantak. A kétéves gyermeket tovább keresik. A Disneyworld szórakoztató-komplexum vezetői bejelentették, hogy elővigyázatosságból lezárják az üdülőhely valamennyi strandját.

A tragédia helyi idő szerint kedden este kilenc óra után történt,a Disney egyik mesterséges tavánál. Egy ott üdülő, háromgyermekes nebraskai család kétéves játszadozó kisfiát húzta be a vízbe a hüllő, a gyerek apja hiába próbált azonnal utána nyúlni, őt magát is több helyen megsebesítette a másfél méteres állat, amely aztán - a kisgyerekkel az állkapcsában - el is tűnt.

Szerda délelőttig még négy további aligátort emeltek ki, valamennyit elaltatták, feldarabolták, de semmi nyomát nem találták bennük emberi testrészeknek.

"A szomorú valóság az, hogy valószínűleg soha nem találjuk meg a gyermek földi maradványait" - mondta Jerry Demings megyei seriff. "Tűt keresünk a szénakazalban" - nyilatkozta a The Orlando Sentinel című lapnak Jeff Williamson, a megyei seriff hivatalának szóvivője.

A kisfiú egyébként olyan helyen játszott, ahol "úszni tilos" -tábla és aligátorveszélyre figyelmeztető felirat volt.

Kommentek:

Top 0