• Belföld
Faktor

Egy kisfiú videója buktatta le a Pest megyei rendőrt, aki miatt őrjöngenek a netezők

Állítólag még gazdáinál van a kutya.

Egy ablak mögül, telefonnal rögzítették azt a felháborító jelenetet, ahogy egy egyenruhás rendőr a szolgálati kocsija csomagtartója előtt tart egy kutyát, majd erővel belebokszol az állatba, aki beesik a csomagtartóba. Ezután a rendőr a kolléganőjével együtt szó nélkül beszáll a kocsiba, és elhajtanak.

A dányiak megrökönyödve beszéltek a felvételről, ugyanis a videón látható körzeti megbízottat és főtörzset állatszerető embernek ismerték.

Három éve költöztek ide a feleségével, aki szintén rendőr, de most a pici babájuk mellett otthon van. Egy takaros társasházban élnek, a kutya velük él a lakásban, azonban gyakran kiengedik az udvarra, ahonnan nemegyszer elcsatangolt. Gyakran kóborolt erre ez a kiskutya, de soha nem ment messze, és senkinek nem ártott

– mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.  A portál szerint a videót egy kisfiú és a barátja készítette, majd egyikük édesanyja küldte el az állatvédőknek, akik azonnal el­juttatták a rendőrségnek. Pár órán belül a férfit felfüggesztették az állásából.

A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője az ügy további vizsgálata céljából feljelentést tesz az erre hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségen. A kutyát megvizsgálták, nem súlyos a sérülése, a portál szerint egyelőre gazdáinál maradhatott. Ugyanakkor az állatvédők kezdeményezték, hogy a férfi ne tarthasson soha többé kutyát.

Kommentek:

Top 0