• Krimi
Faktor

Brutális: egy ápoló bántalmazta a mozgássérült, idős asszonyt - videó

Felvétel készült arról, hogy egy idős asszonyt a saját ápolója többször is megütött, miközben üvöltözött is vele, mert embernek szánt ételt adott a kutyájának.

Sokkoló videó látott napvilágot a Youtubeon: egy gondozó káromkodás közben többször is megütött egy idős, törékeny asszonyt, mert embernek szánt étellel etette meg a kutyáját – írja a The Sun.

A felvételt Houstonban egy Nest nevű otthoni videórendszer készítette, a videó pedig a rendőrség kezébe került. Az incidens még újév napján történt.

A videón látszik, ahogy az ápoló, Brenda Floyd megközelíti a fotelében ülő védtelen nőt, valamint a házi kedvencét, majd nagy erővel fejen üti a hölgyet öt alkalommal is, és üvöltözik vele. Ezt követően az asszony nagy nehezen feláll, és a járókeretével elindul a szobán keresztül, miközben az ápolója azt kérdezi tőle:

Miért eteted a kutyát emberi étellel?

A nő megpróbálta elmagyarázni neki, hogy nem tett ilyet, mire sértő hangnemben káromkodva Floyd azt válaszolta neki, hogy fejezze be a hazudozást. Ezt követően újra megütötte a sértettet több alkalommal is, sőt az is hallható a felvételen, ahogy ordítozik vele, majd a kamerán kívül újra bántalmazza.

Az ellátást nyújtó otthon együttműködik a hatósággal, hogy idős, mozgássérült ember ellen elkövetett testi sértés miatt vádat emeljenek az ápoló ellen.

Kommentek:

Top 0