• Külföld
Faktor

Megunta a nő, hogy folyton a parkolójában szeretkeznek

Louise Fenlon egy családias hangulatú bárt üzemeltet az észak-angliai Rochdale közelében. Azonban nemcsak az italok és ételek népszerűek a bárban, hanem a parkoló is - sok pár ugyanis oda jár szeretkezni. A nő most unta meg, hogy takarítson az alkalmi randevúk után.

Illusztráció

Illusztráció

Fotó: Mészáros Annarózsa

A kétgyerekes anyánál szerdán telt be a pohár. A bár környékének takarítása közben ugyanis egy eldobott, használt férfi alsónadrágot talált, rajta egyértelmű nyomokkal. A nő feltöltötte az alsónadrág képét Facebookra, és azzal fenyegetőzött, hogy a jövőben fel fogja tölteni a bár biztonsági kamerájának felvételeit is – írja a Huffington Post.

EZT IS AJÁNLJUK:

  DOGGERS!!! Please be awere my CCTV reaches all off my carpark!! It's bad enough I have to endure the footage. But...

  Közzétette: The Three Arrows Inn – 2016. február 24.

  Azt írta, hogy nem szórakoztató másnap reggel összeszedni az előző esti szeretkezések elhajított nyomait – az viszont sokkal szórakoztatóbb lenne szerinte, ha a biztonsági kamera felvételeit töltené fel a párokról. Mint a nő elmondta, szinte naponta találkozik takarítás közben olyan holmikkal a parkolóban, amiket párok dobtak el.

  Óvszerek, alsóneműk, törlőkendők. Undorítóak, de mi egy családias bárt viszünk, és két kisgyerekem van, muszáj eltakarítanunk ezeket

  - mondta.

  A nő elmondta azt is, hogy a párok naptól függetlenül, bármikor felkeresik a bár parkolóját – és nem egy utána betér egy italra vagy egy ebédre is a bárba.

  „Egyszer a gyerekekért indultam az iskolába, fél négykor, nappali fénynél, és közben egy pár szexelt egy parkoló autóban. Bekopogtam az ablakon, ők meg csak rám néztek. Késő estefele aztán visszatértek, bejöttek vacsorázni.”

  Top 16