• Krimi
Faktor

Megtudták, hogy egy gyerekgyilkos lakik a szomszédban, brutálisan végeztek a férfival

Nem tudták megszámolni, hány szúrt seb van a holttesten.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Annyira brutálisan végezték ki gyilkosai az 54 éves David Gautot, hogy a nyomozók és később a halottkém sem tudta megállapítani, pontosan hány késszúrás van a testén. Az ügy bírósági tárgyalásán elhangzott, hogy a két vádlott legalább százötvenszer sebezte meg az áldozatot.

Gaut meggyilkolásával két szomszédját, az 51 éves David Osbornet és a 23 éves Ieuan Harleyt gyanúsítják - írja a Mirror. A két férfi nem sokkal az után végzett vele, hogy megtudták, Gaut 32 évet töltött börtönben, mert 1985-ben bűnösnek találták a 15 hónapos Csi Ming Shek meggyilkolásában.

Az akkor 21 éves Gautot 1985 júliusában ítélték életfogytiglani börtönre. Marky anyja, az akkor 21 éves Jane Pickthall együtt járt a férfival. A nő egy este megkérte a barátját, hogy vigyázzon két kisgyermekére, míg ő találkozik a barátnőivel. Amikor hazaért, Gaut azt mondta neki, hogy a gyerekek alszanak. Az anya másnap találta meg a kisfia holttestét egy felborult fiókos szekrény alatt a gyerekszobában. Gaut megpróbálta balesetnek beállítani az esetet, a boncolás azonban kimutatta, hogy a kisfiút megütötték és rugdosták, a talpát pedig megégették, mielőtt meghalt.

Miután 2018 augusztusában szabadult, Gaut a Wales déli részén fekvő New Tredegarba költözött. A szomszédok előtt nyíltan beszélt arról, hogy évtizedeket töltött börtönben, de azt mondta, egy katona lelövése miatt ítélték el, ártatlanul, mert csőbe húzták. A szomszédok azonban hamarosan megtudták az igazságot.

Gaut meggyilkolásának tárgyalásán elhangzott, hogy az áldozat még életben volt, miközben százötvenszer megsebezték, majd a halála után is összeszurkálták két késsel és egy csavarhúzóval. Mindkét vádlott tagadja, hogy közük lenne Gaut halálához.

Kommentek:

Top 0