CsR

Megtalálták az igazi Mauglit: majmokkal bújócskázik a testvérpár

Feltehetően egy született agyi rendellenesség miatt különleges kapcsolata alakult ki a vadállatokkal egy indiai testvérpárnak. A két fiú napokra is eltűnik a dzsungelben, ahonnan mindig sértetlenül kerül elő. Édesanyjuk azt mesélte, látta őket a majmokkal játszani, bújócskázni.

A két fiú feltehetően valamilyen agyi rendellenességgel született Közép- Indiában. Másként néznek ki és másként is viselkednek, mint 3 másik testvérük. Surendera és Rajeshwari legtöbb idejüket a dzsungelben töltik, van, hogy napokra is eltűnnek otthonról, de mindig sértetlenül térnek haza, a vadállatok nem bántják őket.

Édesanyjuk Pancho Bai minden alkalommal aggódik a fiúk biztonságáért, annak ellenére is, hogy saját szemével látta gyerekeinek milyen különleges kapcsolata van a majmokkal. Játszani, bújócskázni szoktak az állatokkal, sőt még kézen is fogják őket, egyáltalán nem félnek.

A nő a Sunnak elmondta, a fiaik kezdetben úgy fejlődtek, mint minden más gyerek, de később elmaradtak, beszélni sem tanultak meg, csak két szót tudnak: anya és apa. Az apjukat 2014-ben megölte egy gerillacsoport, amikor a fiúk kutatására indult a dzsungelbe.

Dr. Mithlesh Chaudhari tisztifőorvos azt mondta, a két testvérnek egy veleszületett betegsége van, az agyuk nem alakult ki teljesen.

Kommentek:

Top 0