• Belföld
Faktor

Megtalálták az eltűnt villanyszerelő holmiját, főnökénél volt

A gyanúsított a letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol többliternyi hipót és gyorsan kötő ce­mentet vásárolt.

Képünk illusztráció.

Képünk illusztráció.

Egyre durvább részletek látnak napvilágot a rejtélyes körülmények között eltűnt villanyszerelők ügyével kapcsolatban. A rendőrségi nyomozás előrehaladott szakaszban jár, és a Bors szerint a Mácsik Zoltán megölésével gyanúsított É. Imre nyaka körül ha­ma­rosan szorulhat a hurok.

A mosonmagyaróvári családapa még március 31-én találkozott a korábbi munkáltatójával, aki nagyjából hárommillió forinttal tartozott neki. Egy Győr melletti benzinkúton látták őket utoljára, ahonnan mindketten a kocsijaikkal távoztak. Az építőipari vállalkozót kihallgatták, de – vélhetően nyomozástaktikai okokból – ekkor még elengedték. Aztán egy hét múlva a rendőrök leteperték az egyik szombathelyi hipermarket parkolójában, ahova az egyik munkatársa vitt neki pénzt. Jelenleg előzetesben várja a sorsát.

Azt gondolnánk, hogy megfigyelték, de abban az egy hétben teljesen eltüntethette a holttestet. A letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol többliternyi hipót és gyorsan kötő ce­mentet vásárolt. Mindezt az eladó mondta másnap Imre egyik alkalmazottjának, aki éppen ott járt. Aztán a rendőrséghez fordult

– mesélte a la­pnak a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított férfi egyik ismerőse.

Mácsik Zoltán fehér kisbuszát április közepén kapta vissza a családja. A rendszám le volt szerelve, az üléseken nem volt huzat, és az értékes munkagépek is hiányoztak a csomagtérből. A legfrissebb információk szerint ezeket a munkagépeket a napokban találta meg a rendőrség – egy É. Imréhez köthető helyen.

A három éve ha­sonló körülmények között eltűnt másik villanyszerelő, Orlik Vilmos autójáról azóta sincs hír. A Bors információi szerint egy osztrák munkás és egy ikrényi nő is eltűnhetett, de azt majd a nyomozás deríti ki, köthetők-e ők is a vállalkozóhoz vagy sem.

Kommentek:

Top 0