• Külföld
Faktor

Megszólaltak a palota dolgozói: kínos, ami kiderült Károly hercegről

Ő is tudja, hogy nem örvend nagy népszerűségnek.

Forrás: Europress-Richard Wainwright-Pool-AFP

Forrás: Europress-Richard Wainwright-Pool-AFP

"Nehéz vele együtt dolgozni": a királyi személyzet egy bennfentese azt állítja, Károly herceg különös ember, ami miatt kemény munka eleget tenni a követeléseinek - írja a Daily Mail.

A 69 éves walesi herceg állítólag tisztában van vele, hogy "kevésbé népszerű", mint például a királynő. Az egyik királyi háztartásban dolgozó szerint Károly nem szereti a palota személyzetét, és ha raja múlna, sokakat elbocsátana.

A beszámoló nem sokkal azután látott napvilágot, hogy megünnepelték II. Erzsébet 92. születésnapját. A brit uralkodó partiján a Royal Albert Hallban a többi között olyan sztárok léptek fel, mint Sting, Tom Jones, Kylie Minogue és Craig David. Jelen volt a királyi család több tagja is, így Erzsébet fia, Károly herceg, valamint unokái, Vilmos és Harry, utóbbi oldalán menyasszonyával, Meghan Markle-lal.

EZT IS AJÁNLJUK:

    A hivatalos ünnepséget a Nemzetközösség kormányfői angliai találkozójának végére időzítették. A legfrissebb hírek szerint pedig Károly herceg lesz az egykori brit birodalom egykori államait tömörítő szövetség új vezetője.

    Kommentek:

    Top 16