• Krimi
Faktor

Furcsa történet került elő VV Fanni halálával kapcsolatban

Egy ismeretlen azt állítja, hogy Fanni egy disznóvágáson halt meg.

A Fókusz csütörtöki műsorában számolt be arról, hogy valaki eljuttatott a szerkesztőségükbe egy kézzel írt, tízoldalas levelet, amiben VV Fanni haláláról írnak. Az anonim levélíró azt állította, hogy a lány egy vidéki disznóvágáson járt eltűnése napján, ahol partidrogot tettek az italába és ez vezetett a halálához.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Az egykori valóságshow szereplő édesanyja, Novozánszki Katalin azonban kizártnak tartja, hogy a leírtaknak lenne bármi igazságalapja.

"Nagyon felzaklatott a levél, de elképzelhetetlennek tartom, hogy vidéken járt volna az eltűnése napján a lányom. A barátnője is arról vallott, hogy vásárolni voltak Budapesten, majd hazavitték Fannit a lakásába. Amikor bemehettünk a lakásba, akkor ott is volt a három nagy szatyor ruha bontatlanul" – mondta a Blikknek a gyászoló anya.

A Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József szerint is csak félrevezetés akar lenni az üzenet: "Meggyőződésem, hogy ez olyan levél, amely tudatosan el akarja terelni a valóságról a figyelmet. Azt sem tartanám teljesen kizártnak, ha a gyanúsított háza tájáról fújna a szél" - mondta.

Kommentek:

Top 0