• Sport
Faktor

Megszólalt Schumacher szóvivője: kiderült az igazság

Egy egykori Forma-1-es pilóta árulkodott Michael Schumacher állapotáról.

Michael Schumacher szóvivője, Sabine Kehm tiszta vizet öntött a pohárba azok után, hogy korábban egy másik ex-F1-es pilóta, Philippe Streiff információkat osztott meg a hétszeres bajnok pilóta állapotáról.

Fotó: Getty Images/ Clive Mason

Fotó: Getty Images/ Clive Mason

Schumacher 2013 decemberében szenvedett tragikus síbalesetet a francia Alpokban, amely után kómába került, azóta pedig svájci otthonában, családja mellett gyógyul. Állapotáról viszont nagyon keveset tudni, mivel rendkívül diszkréten kezelik az esetet, és szinte semmit nem osztanak meg a külvilággal.

Ezért volt érdekes, amikor Streiff arra hivatkozva, hogy a család és Schumacher közeli barátja, a Daily Mailnek beszélt a hétszeres bajnok állapotáról. Azt mondta, hogy Schumachernek nagyon kevés esélye van arra, hogy valaha újra járni tudjon, és reménykedni mindig lehet, de több mint három év elteltével már nem tudja optimistán látni a német pilóta felépülésének az esélyeit.

Schumacher szóvivője viszont tisztázta dolgot, és elmondta, hogy Streiff soha nem volt a hétszeres bajnok vagy családjának a közeli hozzátartozója, ezért nem is tud információkat Schumacherről.

„Michael egészségi állapota továbbra sem közérdekű információ, ezért az erre irányuló kérdéseket ezek után sem fogjuk kommentálni” – szögezte le Sabine Kehm.

Kommentek:

Top 0