• Krimi
Faktor

Döbbenetes dolgokat árult el a pedofíliával vádolt tatabányai hitoktató nevelt fia

Róbert elmondta, hogyan molesztálta őt a férfi gyerekkorában.

Nyilatkozott a Borsnak annak a tatabányai hitoktatónak a nevelt fia, akit azzal vádolnak, hogy a tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni. Róbert a lapnak elmondta, hogy R. "a beteges nemi vágyait rajtam élte ki, de a poszttraumás stressz miatt képtelen voltam beszélni róla. Eleinte »csak« a mutogatás volt, aztán a molesztálás, utána pedig sokkal durvább dolgok következtek. Volt, hogy havonta, kétnaponta, aztán na­ponta fajtalankodott. Többször le is kötözött közben, és bezárt a szobába."

Illusztráció.

Illusztráció.

A borzalmakról sokáig nem tudott beszélni, de amikor elmondta az anyjának, miket művel vele nevelőapja, azonnal mentek a rendőrségre feljelentést tenni. A férfi büntetlen előéletű volt, jó magaviselete miatt pedig hat év után már ki is szabadult. Szabadulását követően R. hittudományi főiskolára jelentkezett, és több tatabányai általános iskolában is hitoktatásba kezdett.

Néhány hete aztán kiderült: a most 41 éves férfi előzetesbe került, mert a gyanú szerint a tanóráján egy 9 és egy 7 éves kislányt fajtalankodásra akart kényszeríteni. Az egyik gyereket arra kérte, vetkőzzön le, a másikat pedig a nadrágjához húzta, amikor a lányok menekülni akartak, a férfi vissza­rán­­totta őket.

A férfit a gyerekneveléstől örökre eltiltották, így érthetetlen, hogy dolgozhatott egy iskolában.

Kommentek:

Top 0