• Külföld
Faktor

Megszólalt egy nyomozó, ez hozhat fordulatot a kis Maddie ügyében

A kihallgatott emberek vallomásai nem adnak egységes képet a rejtélyes éjszaka történéseiről.

Forrás: AFP/Melanie Maps

Forrás: AFP/Melanie Maps

Egy nyugdíjazott nyomozó szerint az oldhatja meg a rejtélyesen eltűnt kislány, Maddie McCann ügyét, ha a rendőrök rekonstruálják a kérdéses éjszakán történteket.

A korábbi nyomozó szerint mindenképpen szükség lenne erre a lépésre, így válna ugyanis nyilvánvalóvá, hogy pontosan mikor veszett nyoma a kislánynak, és tisztázódnának az ügy részletei is - írja a 9news.com.au. Az üggyel kapcsolatban kihallgatott emberek vallomásai ugyanis nem adnak egységes képet a kritikus éjszakán történtekről, az egyének benyomásai így sokat torzíthatnak a valóságon.

A nyomozó korábban azt is nyilatkozta, hogy szerinte elrablása után valamelyik észak-afrikai országba csempészhették Maddiet-t, sőt véleménye szerint az volt a végzetes hiba, hogy a portugál rendőrség az eltűnés felfedezését követően csak egy órával tudta lezárni a spanyol–portugál határszakaszt.

Maddie 3 évesen tűnt el egy családi nyaralásról Portugáliában, 2007. május 3-án. Szülei vacsorázni mentek egy közeli étterembe, ezért nem voltak a kicsi mellett az eset idején. Ügye azóta megoldatlan.

Kommentek:

Top 0