• Belföld
Faktor

Megszólalt a magyar sportolónő: attól félt, hogy megöli támadója

Csupán lélekjelenlétének köszönheti, hogy életben maradt.

Makai Viktória ultrafutónőt október 14-én támadta meg H. István, majd szexre akarta kényszeríteni. A futónő úgy gondolja, a férfi megölte volna, miután megerőszakolta.

Lehetséges, hogy a megtámadott Makai Viktória csupán lélekjelenlétének köszönheti, hogy életben maradt. A futónőt csaknem negyven percig terrorizálta a közelben dolgozó H. István. Viktóriát pár száz méterre az otthonától támadta meg az elkövető a Jászberényi úton, a futónőt lerántotta és többször az arcába ütött.

Lerángatta a nadrágomat, majd a sajátját is, és próbált közösülni, de ő is szembesült azzal, hogy erekciója és péniszének mérete sem segítette ezt a folyamatot

-mondta a Borsnak Viktória. A történtek hatására kampányt indított a nők elleni erőszak ellen, és az események átbeszélésével igyekszik erőt adni sorstársainak. Elmondta, hogy a férfi eleinte befogta a száját, s a legváratlanabb pillanatban elegyedtek mégis beszélgetésbe.

Elkezdte mondani, hogy sajnálja, és hogy bocsánatot kér, de azt is mondta, majd neki ez mennyire rossz lesz, hogy ezt megteszi. Olyan volt, mint akinek megesett saját magán a szíve

- emlékezett vissza a futónő. Azt is hozzátette, hogy ezután a férfit ért sérelmeiről kezdte faggatni, majd azt is megkérdezte, el tudja-e képzelni, hogy ő most mit érez.

A 37 éves férfi azt akarta, hogy orálisan elégítse ki a nő, és ő is viszonozni szerette volna.

Ha megpróbáltam volna támadni, akkor pár másodperc előnyöm lett volna a menekülésre. Fizikai erőt éreztem magamban, de az életembe kerülhetett volna, ha utolér

- mondta Viktória, aki úgy érezte, ha a férfi megkapta volna, amit akart, utána nem hagyta volna életben. Végül a nő a helyszínre érkező férje vetett véget a támadásnak.

Az elkövető egy céges buliról indult hazafelé, egy közeli kisboltban dolgozott. A sors fintora, hogy a felesége pont akkor kérdezte a főnökét, hogy miért volt H. István ruhája véres a buli után, amikor a rendőrök a munkaadót kérdezték ki a történtekről. Ezután találták meg a férfit otthona kamrájában nadrág nélkül, a nő védekezésétől sebzett lábakkal.

Kommentek:

Top 16